Thursday, 2024-03-28, 11:53 PM
Xoş Gelmişsiniz Qonaq | RSS
UFO
Başa | Qeydiyyat | Daxil ol
Qeydiyyat

Menyu
Xeberlerin Mövzusu
heqqiqetlqer [1]
Kalendar
«  February 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Axtar
Dostlarımız
Statistika
Başa » 2008 » February » 4 » Xezer+Uno
Xezer+Uno
4:44 PM
onlar Xezere de enirler. Sadece, dediyim kimi, heç bir hokumet bu barede xalqa xeber vermir. Axi ozumuz de tarixden bilirik ki, papalar, hokmdarlar, bir sozle, idare etmek fikrinde olanlar ozlerini Allah kimi qeleme veribler. Insanlari yalniz bu yolla tabe etmek olar. Elmi çox yuksek olan biri uçun prezident eli opulesi boyuk shexsiyyet deyil.
Yolçu, men omrumde indiyedek bir defe de olsun fantastik film izlememishem. Ve size kim dedi ki, onlar Yer uçun heç ne etmirler. Edirler. Il erzinde milyondan artig adam yoxa çixir. Onlar hara gedirler? Onlari kim aparir, hara aparir ve niye aparir? Gizli sizan melumatlardan birinde deyilir ki, onlar Yer kuresini dagitdidan gorumag uçun bura sefer edirler. (Xatirlayaq ki, Yerin orbitinde paralel olaraq Qloriya planeti var. Ve onlar uçun de Yerin orbitinden çixmamasi çox boyuk ehemiyyet kesb edir. Ve tek onlar deyil, Yer butun galaktika uçun tehluke toretmeye malikdir. Bashga sozle, "men ne edirem, ozume edirem, senin ishin deyil" siyaseti ozunu dogrultmur.)Yerde enerji balansini gorumag uçun yeni. Her bire olkede , belke de ele bu forumda, belke de ele sizin universitetde onlarin keshfiyyatçilari var. Ki, bu da bizim kimi insanlardi. Onlar insani mueyyen megsedle aparirlar. Heç de hemishe megsedleri yaxhsi olmur. Burdan helelik yalniz onu çixarda bilerik ki, yadplanetlilerin hamisi yaxhsi deyiller. Amma bunun degig oldugunu dushunmurem men. Cunki, insanin ureyince olmayan her shey ona pis tesir bagishlayir.Metlebden uzaglashmayim. Dediyim odur ki, bezi insanlari aparib mueyyen emeliyyat keçirirler ki, sonra mehz belelerinin vasitesile Yerle elage saxlamag mumkun olur. Onlarin inkishaf etmish olkelerde bazalari var. Hetta bele ferziyyeler gezir ki, Amerikaya yeni texnikalarin ixtirasinda onlarin evezsiz komeyi deyir.
Ele meqamlar olub ki, (Amerikanin hansisa shtatinda) boshgab gelen zaman onu goren her bir kesin derisi çox agir shekilde yanib. Bahsga birinin danishdigina istinaden, onu apariblar, uzadiblar ,bashina çox geribe bir shey geyindiribler. Ve Yere gaytariblar. Onun olumune kimi bashindaki hemen geydirmeni heç kes çixarda bilmeyib. (Yeni onun çixarilmasi ile insanin olmesi an eyni olacag)
Baxilib: 3353 | Elave Edib: karakurt | Reytinq: 4.3/3 |
Total comments: 1
2010-03-28
1. Young_one
Very shorts, simple and easy to understand, bet some more comments from your side would be great

Name *:
Email *:
Code *:
İPAF 607.6 EF 553.6 © 2024
Powered by uCoz